Станіслав Упілков: У команди формуються характер і бійцівські якості

Станіслав Упілков: У команди формуються характер і бійцівські якості}

Коментарі після матчу 11 туру юнацького ЧУ УПЛ «Металіст 1925» U-19 - «Кривбас» U-19 – 1:3. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- По-перше, хочу подякувати своїм хлопцям, вони великі молодці, вони виконують все те, що ми награємо і навіть більше. Вони віддаються на полі завжди – це помітно протягом багатьох ігор, видно, що в них формується характер, бійцівські якості в них на високому рівні. Це допомагає їм бути конкурентними в цій лізі. Вони вже починають домінувати над суперниками.

Ми ретельно розбирали команду «Металіст 1925», знали, що суперник технічний, дуже гарно працює з м`ячем і в них непогані хлопці: кілька легіонерів бразильців, які індивідуально сильні. Не дивлячись на те, що у нас були кадрові проблеми, ті хлопці, які вийшли, дуже гарно впорались. Нарешті Мулика нашого прорвало і він оформив дубль. Що дуже засмутило, так це пропущений м`яч, треба хлопцям концентрацію тримати до фінального свистка.

У першому таймі ми володіли ініціативою, у нас гра була повністю під контролем. Все, що хотіли, хлопці виконали – 2:0 і ми пішли на перерву. Вже у другому таймі грали по рахунку, хлопцям сказав, що треба потерпіти – це найголовніше, вони так і зробили в атаці. Суперник три заміни провів, трошки притиснули нас, але хлопці витримали, дочекалися контратаки і забили третій. Думаю, що вже після цього гра була зроблена.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра видалася на нашу користь. Ми діяли дуже добре та перемогли. Вже сім матчів ми без поразок, продовжуємо і працюємо так, щоб далі тільки перемагати. Емоції дуже позитивні і класні. Дуже радий голам, тому що давно не забивав і такі емоції, наче це вперше відбулося. Перший м`яч я забив з кутового: класна подача від Кілєвого пішла, я вирвався у вільний простір і забив головою в лівий кут воріт.

Другий гол: наш лівий захисник давав м`яч, я поборовся і просто правою ногою пробив у дальній кут воріт. Я дуже радий і планую працювати так, щоб забивати ще більше голів. Вважаю, що команда могла забити не кілька м`ячів, а більше і перемагати з великим рахунком, але десь в нас щось не вийшло, тому на тренуваннях будемо працювати над такими аспектами, як, наприклад, в атаці, і думаю, що в наступних матчах будемо забивати ще більше.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра пройшла так, як ми і сподівались. Суперника детально розбирали, як вони грають, як перебудовуються з оборони в атаку. Дуже багато аналізу зробили і результат заслужений. Все те, що просили нас тренери ми виконали і вдалося забити три голи. Дуже хотіли зіграти «на нуль», але так не вийшло, десь в кінці трішки не дотерпіли. Йдемо далі і, сподіваюсь, зможемо поборотись за високі місця.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru