Станіслав Упілков: Вдячний хлопцям за те, що вони - справжня команда

Станіслав Упілков: Вдячний хлопцям за те, що вони - справжня команда}

Коментарі після матчу 8 туру юнацького ЧУ УПЛ «Ворскла» U-19 – «Кривбас» U-19 - 0:0. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Перше, що не вдалося – це перемогти. Хлопці дуже розчаровані цим, але мене, як тренера, це тішить. Вийшов з роздягальні тільки, хлопці там засмучені сидять, ми розуміємо, що на виїзді зіграти внічию теж можна вважати позитивним результатом. Треба виправити помилки в атаці, обороні і готуватися на «Рух».

Якщо взяти в цілому матч, то був він насичений по боротьбі, в цьому аспекті хлопці мої не програли, це також мене тішить. Вони виконують великий обсяг роботи, від них йде велика самовіддача на полі. Створюється такий колектив, який хоче вірити в те, що вони гарна команда, яка може перемагати.

Ми створили хороші моменти у першому таймі. Суперник створив хороший момент, нас врятувала від голу поперечина, у підсумку не забили ні вони, ні ми. Гарно спрацювали обидві команди в обороні, тому і «сухий» результат – 0:0.

Ми знали, що суперник швидко переходить з оборони в атаку і нам треба було вже перебудовуватись по ходу матчу, адже треба було догравати один в один по крайнім захисникам, по опорним, щоб не давати їм швидко рухатись з м’ячем. Нам вдавалося практично все протягом матчу, після 20 хвилини хлопці зрозуміли, що ми хочемо, підкорегували ці дії в перерві. У другому таймі суперник створив один хороший момент, натиск був на наші ворота. Вони оволоділи м’ячем, але ми гарно грали на контратаках

Мене тиждень не було з командою, адже був на навчанні. Хочу подякувати своїм помічникам, вони топи. Всі працювали заради однієї цілі. Найголовніше, що ніхто з гравців не випав із обойми по причині травм чи дискваліфікації.

Ми почали працювати відносно недавно – пройшло близько двох місяців. Знаєте, як в психології – хлопці спочатку не вірять, потім вони це сприймають і довіряють. І от зараз ми у тій ситуації, коли футболісти повірили і довіряють нам. Вони вірять, що набагато краще інших команд. У нас справжня дружня атмосфера в команді, знаєте, така родинна. У нас всі хлопці класні, у них класні характери, хтось може ображатися і засмучуватись, але це все емоції. Ми проводим з ними бесіди і нам подобається зараз працювати. Я вдячний хлопцям за те, що вони - справжня команда.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже важкою, тому що цей перехід на штучне поле з трав’яного також дався взнаки – було і спекотно, і важко на такому полі одночасно. Але, я думаю, ми витримали. Хлопці билися – це найголовніше, один за одного. Вважаю, що це дорогого коштує і потрібно так само працювати і надалі. Втратили два очки, набрали лише одне. Треба було вигравати, у нас моменти були у першому таймі, і не один момент, в яких треба було забивати. Так, ми могли також і пропустити.

Не вистачило концентрації. Десь потрібно було зіграти простіше. У нас були дуже класні моменти і треба їх реалізовувати, але в нас не вийшло. І це призвело до помилок, яких не потрібно допускати надалі. Атмосфера все одно в команді класна, хлопці підтримують один одного. З кожним тренуванням, з кожним днем, з кожною грою ми тільки додаємо в цьому – підтримуємо один одного, без цього ніяк. Команда у хорошому настрої готується далі.

Артем Чехов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже важкою, було спекотно. Команда суперника непроста, ми до неї готувались. Їхали сюди тільки за трьома очками, було багато моментів, щоб забити, але не пощастило. Треба в завершальній стадії з «холодною головою» відноситись до таких моментів, які в нас були, тож, я думаю, що не вистачило концентрації у завершальній стадії.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru