Станіслав Упілков: Відношенням хлопців на полі я задоволений

Станіслав Упілков: Відношенням хлопців на полі я задоволений}

Коментарі після матчу 4 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 – «Шахтар» U-19 – 1:4. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Важко коментувати програшний матч. Треба робити висновки та виокремлювати хороші моменти. Не хотілось би щось коментувати по суддівству, шукати виправдання поразці. Але скажу одне: відношенням хлопців на футбольному полі я задоволений. Вони старались виконати установку на гру, було багато непоганих епізодів.

Погано, що змазали кінцівку. На це є різні причини. Одна з таких: не всі гравців змогли прийняти участь у поєдинку через травми. Сподіваюсь, вже у наступному турі вони приєднаються до команди. Усі думки епер – про матч з «Оболонню» U-19. Не хочеться, щоб у подальшому наші хлопці повторювали ті помилки, які ми побачили сьогодні. Вважаю, наша команда не заслуговувала на поразку з таким рахунком.

Ви ж розумієте, проти «Шахтаря» U-19 грати у меншості – дуже непросто мʼяко кажучи. Але навіть за таких умов ми створювали моменти, та могли забити більше. Сьогодні на поле вийшли два 15-річні хлопці, виглядали непогано. Сподіваюсь, на їх допомогу у подальшому.

Сергій Конюхов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Ми програли собі. Суперник, звичайно, сильний, але з ним можна грати. Це і показав перший тайм, коли ми мали моменти, відкрили рахунок. Команда віддалась на полі дуже добре. У меншості, зрозуміло, стало важче. Як забив? Ілля Вдовиченко класно асистував з флангу і я пробив вповз воротаря. Проаналізуємо помилки та рухаємось далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru