Стецьков, Понєдєльнік, Кожушко та інші. Гравці "Кривбасу" - серед найкращих першого півріччя УПЛ

Стецьков, Понєдєльнік, Кожушко та інші. Гравці "Кривбасу" - серед найкращих першого півріччя УПЛ}

Авторитетні українські Інтернет-видання продовжують підбиття підсумків першого півріччя сезону-2023/2024 в УПЛ. Sport Arena назвала свою символічну збірну чемпіонату України. В топ-33 найкращих футболістів увійшли одразу шестеро гравців криворізького «Кривбасу»!

Це захисники Тимур Стецьков, Данило Бескоровайний та Іван Дібанго, а також півзахисники Масим Задерака, Андрій Понєдєльнік, Олег Кожушко.

- Захисна ланка зимового чемпіона відіграла на відмінно. Це при тому, що вона загалом-то складалася із підручних матеріалів – наприклад, у центрі пару Бескоровайному складав Стецьков, який більшість кар’єри провів на лівому фланзі захисту, а праворуч грав універсал, який у нижчих лігах діяв у середній лінії. І як гарно вони виступили! Той же Бескоровайний проявив чіткість і вивіреність дій, склав гармонійний дует із Стецьковим і провів три голи. «Кривбас» – у п’ятірці найкращих за кількістю пропущених м’ячів, - журналісти видання про гру Бескоровайного.

- Задерака ще з олександрійських часів вважався перспективним футболістом, пройшов школу донецького «Металурга», мав шанси в «Сталі», «Металісті» 1925 та за кордоном. Це найкращий сезон Максима за індивідуальними показниками за всю кар’єру: шість голів, один асист і участь у кількох гольових комбінаціях на більш ранніх стадіях. Низка подач і кросів із флангів. Яскраве відкриття, проте чого ми тільки не бачили в «Кривбасі» – центрбека з флангового гравця, лівого захисника на правому краю нападу… Задерака – один із тих, хто завдячує своїм ривком у кар’єрі Вернидубу, - журналісти видання про гру Задераки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru