Стецьков та Дібанго - у символічних збірних 15 туру УПЛ, Вернидуб - найкращий тренер!

Стецьков та Дібанго - у символічних збірних 15 туру УПЛ, Вернидуб - найкращий тренер!}

За підсумками 15 туру УПЛ четверо представників криворізького «Кривбасу» відзначені журналістами. Нагадаємо, у 15 турі червоно-білі переграли в гостях «Минай» - 1:0.

UA-футбол «викликав» до своєї символічної збірної захисників Івана Дібанго та Тимура Стецькова; Sport Arena – Дібанго (збірна плюс звання найкращого легіонера туру) та півзахисника Віктора Блізніченка (найкращий молодий гравець туру); Football.ua визнав наставника криворіжців Юрія Вернидуба найкращим тренером туру.

- Дібанго і сам пробивав по воротах минайців, і взяв участь у кількох гострих атаках, включаючи вирішальну результативність. Переграючи суперників на своєму флангу, Іван яскраво діяв як на оборону, так і на атаку. Неабияк виснажив своїх суперників, деяких з них навіть довелося замінювати. Дібанго вдавалися затяжні проходи і короткі комбінації, а він постійно відпрацьовував на загострення та став одним з лідерів за кількістю вкинутих аутів у турі, - Sport Arena про гру Дібанго.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 9 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 5, Хрвоє Іліч – 4, Джихад Бізімана – 4, Андрій Кліщук – 2, Тимур Стецьков – 2, Максим Задерака – 2, Олег Кожушко – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Денис Кузик - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru