Strochka - новий технічний партнер ФК "Кривбас"

Strochka - новий технічний партнер ФК "Кривбас"}

Криворізький «Кривбас» разом з модним партнером Клубу, українським брендом Strochka, об’єднались заради створення власного спортивного бренду - Strochka Sport.

Цієї осені запланована презентація нової форми, з ексклюзивним дизайном, а до кінця року «Кривбас» повністю перейде на екіпірування від Strochka Sport. Будуть забезпечені всі потреби головної команди, жіночої та U-19: як в ігровому, так і тренувальному процесах.

- Скандал, який трапився цієї зими з нашим попереднім технічним партнером, змусив нас замислитись над створенням власного бренду. Адже багато спортивних компаній так або інакше і досі залишаються в країні 404, тому для нас співпраця з ними просто неможлива. До того ж немає жодної гарантії, що завтра туди не зайдуть нові виробники, тому далі ми ексклюзивно з  українським брендом Strochka, - прокоментував віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін.

Повномасштабне вторгнення стало справжнім випробуванням для всієї країни. Але в той же час і моментом єднання, підтримки і становлення. ФК «Кривбас» розцінює дану колаборацію не тільки як отримання якісного продукту, вирішення логістичних проблем та унеможливлення репутаційних ризиків, а ще й як підтримку національного виробника, створення робочих місць та підтримку економіки України в ці нелегкі часи.

З вірою в перемогу! З вірою в Україну!

ФК «Кривбас» та Strochka.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru