Свято до Дня Незалежності України: зірки футболу у Кривому Розі!

Свято до Дня Незалежності України: зірки футболу у Кривому Розі!}

Після фіналу чемпіонату Європи з кіберфутболу-2021, який вперше відбувся в Україні, у Кривому Розі, на вболівальників стадіону «Гірник» очікувало справжнє свято футболу до Дня Незалежності.

Це дружній Суперматч, де зіграли символічні збірні України та Європи. На поле разом вийшли учасники чемпіонату, включно з переможцем турніру Джордже Мілічевічем, та відомі футболісти — Младен Бартулович, Микола Кашевський, Віталій Віценець, Сергій Шищенко, Олег Шелаєв, Сергій Назаренко, Євген Яровенко, Олексій Чередник, Андрій Полунін, Микола Медін, та інші.

Обидві команди підсилили представники ФК «Кривбас» — президент клубу Костянтин Караманіц, віцепрезидент Артем Гагарін, головний тренер Геннадій Приходько, генеральний директор Володимир Баєнко, гравчині жіночої команди Думітріца Прісекарь та Анна Іванова, а також Микола Кашевський, Євген Арбузов, Сергій Смородін.

Тренери команд — легендарний футболіст Анатолій Дем’яненко та легенда «Кривбасу» Олег Таран. Основний час гри завершився нічиєю — 5:5, але по пенальті перемогла збірна України 4:2.

У основний час за Україну відзначилися: Володимир Баєнко-2, Сергій Назаренко-2, Олег Шелаєв. За Європу забивали: кіберфутболісти Ігор Любчак, Мігель Лопес, Давід Гаревські, а також Євген Арбузов та Анна Іванова з пенальті.

Після закінчення гри вболівальники ще довго не хотіли відпускати своїх кумирів. Жоден з зірок не відмовив шанувальникам у фотосесії.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru