Таміла Хімич та Ірина Кочнєва допомогли збірній України переграти Венесуелу

Таміла Хімич та Ірина Кочнєва допомогли збірній України переграти Венесуелу}

Вчора перший матчі на Turkish Women’s Cup 2022 національна жіноча збірна України завершила мінімальною перемогою з рахунком 1:0.

Нагадаємо, що на навчально-тренувальний збір в турецькій Аланії викликали трьох футболісток жіночого ФК «Кривбас» - Інну Глущенко, Ірину Кочнєву та Тамілу Хімич. Ці змагання є проміжним етапом підготовки команди Луїса Кортеса до квітневих кваліфікаційних поєдинків Чемпіонату світу 2023 року.

Збірна України розпочала гру першим номером, проте саме в стартові хвилини ледь не пропустила гол. Контролюючи м’яч у центрі поля, українки стикалися із жорстким та агресивним пресингом із боку суперниць, проте перша ж вилазка синьо-жовтих на чужу половину завершилася взяттям воріт - відзначилася Ольга Овдійчук.

У перші 45 хвилин зустрічі наші дівчата мали ще одну нагоду, аби відзначитися. На 25-й хвилині швидка комбінація Овдійчук, Хімич та Панцулаї завершилася ударом останньої головою, проте м’яч пролетів повз дальню стійку.

Після перерви наставники жіночих збірних України та Венесуели виконали низку замін, які освіжили та пришвидшили гру. На поле на 74 хвилині вийшла Ірина Кочнєва. А Таміла Хімич відіграла усі 90 хвилин. Інна Глущенко на поле не виходила.

Гра закінчилася мінімальною перемогою команди Луїса Кортеса. Після першого туру змагань збірні України та Узбекистану ділять лідерську позицію у групі А. Жіночий ФК «Кривбас» вітає збірну України з перемогою!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru