Таміла Хімич зіграла 45 хвилин в матчі Україна-Узбекистан

Таміла Хімич зіграла 45 хвилин в матчі Україна-Узбекистан}

19 лютого національна жіноча збірна України зіграла свій другий матч на турнірі Turkish Women’s Cup 2022, який проходить на полях Туреччини. Підопічні Луїса Кортеса здобули другу перемогу поспіль, обігравши збірну Узбекистану з рахунком 2:0.

Нагадаємо, що перший матчі на Turkish Women’s Cup 2022 жіноча збірна України  завершила мінімальною перемогою над Венесуелою - 1:0. Футболістки збірної України розпочали гру активно, відразу взяли ініціативу та почали атакувати з перших хвилин, але не змогли забити бодай м’яча у першому таймі.

У другому таймі наші дівчата реабілітувалися та забили два голи, відзначилися Любов Шматко та Дар'я Апанащенко. На 46 хвилині Луїс Кортес випустив на поле півзахисницю жіночого ФК «Кривбас» Тамілу Хімич, яка відіграла 45 хвилин. Щодо Інни Глущенко та Ірини Кочнєвої, то дівчата залишилися у запасі.

Тепер на рахунку жіночої збірної  України дві перемоги. Наші дівчата, лідерки турніру, заключну зустріч проведуть 22 лютого з командою Болгарії. Жіночий ФК «Кривбас» вітає збірну України з другою перемогою!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru