Тарас Татаренко: Запрошуємо фанів на гру з "Динамо", для нас важлива ваша підтримка

Тарас Татаренко: Запрошуємо фанів на гру з "Динамо", для нас важлива ваша підтримка}

Захисник криворізького «Кривбасу» U-19 Тарас Татаренко в інтерв’ю клубним журналістам розповів про підготовку до матчу з однолітками з «Динамо» у 29 турі юнацького ЧУ.

- Тарасе, розкажи, як триває підготовка до матчу з «Динамо»?

- Підготовка триває у звичайному тижневому циклі. Тренери трішки вже зменшили навантаження, бо кінець чемпіонату і всі, можна сказати, «піднаїлись». Тому зараз у нас вправи більше з м’ячем та приділяємо увагу емоціям.

- Юнацька команда «Кривбасу» вперше гратиме на основному клубному стадіоні «Гірник». Які емоції це викликає в тебе?

- Це класні емоції, адже це зовсім інша атмосфера. Прийдуть вболівальники, тому це, можна сказати, як новий виклик. Адже це інші масштаби, тому емоції переповнюють. З нетерпінням чекаємо поєдинку.

- Наскільки важлива для команди підтримка вболівальників з трибун?

- Вважаю, що підтримка вболівальників дуже важлива. Адже коли тебе «гонять» вперед рідні вболівальники, то в тебе відкривається друге дихання.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ГРУ

- Залишилось два останні матчі в цьому сезоні. Як налаштовуєтесь?

- Ми налаштовуємось на всі сто відсотків. У нас стоїть задача - тільки перемагати. Іншого результату просто не може бути.

- Юрій Вернидуб пильно слідкує за гравцями «Кривбасу» U-19. Можливо головний тренер піде на експеримент і дасть шанс молоді, зіграти в останніх турах чемпіонату. Що думаєш про це?

- Вважаю, що це дуже круто, адже є хлопці в команді, які дійсно заслуговують на те, щоб дебютувати в основній команді. Всі хлопці викладаються на повну на тренуваннях, тому, думаю, що це була б дуже гарна можливість.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru