"Таврія" - "Кривбас" 1:1

"Таврія" - "Кривбас" 1:1}

Усього через три дні після перемоги над черкаським «Дніпром» криворізький «Кривбас» проводив перенесену гру 5 туру із сімферопольською «Таврією». У порівнянні з минулим поєдинком наш тренерський штаб зробив дві зміни у стартовому складі: Мішуренко вийшов замість захворівшого напередодні Квасова.

Гра розпочалася з моменту біля наших воріт, коли після флангового навісу м’яч опинився у гравця суперника, але його удару з кута воротарського бракувало влучності. Криворіжці заволоділи ігровою й теріторіальною ініціативою. І перший момент створили на 18 хвилині, коли пройшла швидка флангова атака: Збунь виконав ідеальну навісну передачу у центр штрафного, але Мішуренко трохи не влучив у дальній кут із другого поверху.

«Таврія» грала виключно на контратаках. Й воротам Льопки загрожувала після дальніх пострілів, але жоден з них не був небезпечним. У середині тайму «Кривбас» провів гострий випад через лівий фланг, де діяв як завжди активний Ременюк, але до гострого прострілу трохи не дістався Збунь. Пізніше вже сам Андрій зважився на удар з середньої дистанції, але Онопко без проблем м’яча забрав.

Після перерви криворіжці продовжили осаду воріт кримчан. Й у дебюті нашій команді вдалося відкрити рахунок! Маліновський з правого флангу знайшов на дальній стійці Ременюка, який ударом головою з близької відстані вивів «Кривбас» вперед – 0:1. Дуже гострі були наступні декілька подач на дальню штангу, однак цього разу до адресата вони не доходили.

В подальшому команди обмінялися ударами з середньої дистанції. Після пострілу Тетеренко гостей виручив Льопка, а Пирогов пробив набагато вище воріт. Небезпечна атака флангом на 72 хвилині ледь не призвела до другого голу, але на удар-простріл Збуня трохи не встиг Мішуренко. Ближче до кінцівки гра дещо вирівнялася, «Таврія» пішла вперед.

Й вже Льопка реально врятував після подачі зі стандарту і метушні у воротарському, коли сфера ледь не опинилася у воротах. Все йшло до перемоги «Кривбасу», але усе вирішив прикрий епізод на останній хвилині основного часу.  Перехоплення в центрі поля, контратака, удар з меж карного майданчика, добивання Бойка, й м’яч таки опинився у воротах – 1:1.

Останні хвилини пройшли на половині поля «Таврії», яка відбивалася усіма силами, й втримала позитивний для себе результат. Міг принести перемогу криворіжцям Заїменко, але з його ударом з другого поверху дивом впорався Онопко... Боротьба за підвищення в класі триває.

23 березня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 5 тур. Село Марянівка, Херсонська область. Стадіон «Марянівський». 14:00. +5 градусів.

«Таврія» (Сімферополь) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:0)

Арбітр: Степан Лапко (Львів).

Асистенти арбітра: Максим Катющев (Одеса), Андрій Лібстер (Луганськ).

Четвертий арбітр: Станіслав Марулін (Херсонська область).

Спостерігач арбітражу: Михайло Родіоненко (Київська область).

Голи: Андрій Ременюк (Назар Маліновський), 58 (0:1). Олексій Бойко, 90 (1:1).

«Таврія» (Сімферополь): 89. Віталій Онопко, 19. Іван Гура, 17. Павло Чмеленко, 20. Олександр Шевченко, 5. Олексій Заїка (10. Андрій Барладим, 71), 14. Юрій Тетеренко, 3. Костянтин Яцик (27. Максим Богданов, 60), 29. Євген Білоконь (18. Роман Бочак, 80), 22. Сергій Чеботаєв (35. Павло Бесараб, 46), 9. Анатолій Масалов (к) (7. Валерій Доля, 56), 99. Олексій Бойко.

Запасні: 1. Ярослав Герасименко, 2. Станіслав Захарченко, 11. Андрій Фаюк.

Головний тренер: Олег Федорчук.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака – 77. Олексій Збунь (18. Олександр Горват, 80), 13. Максим Пирогов, 8. Ігор Яровой (25. Андрій Григорик, 86), 23. Андрій Ременюк, 5. Олександр П’ятов (2. В’ячеслав Рябов, 75) – 9. Олександр Мішуренко (11. Віктор Берко, 83).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 12. Богдан Сокол, 89. Андрій Дедяєв, 75. Гліб Попчук, 10. Артур Карноза, 22. Олександр Гуськов, 88. Костянтин Черній, 27. Ярослав Квасов.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Юрій Тетеренко, 49. Євген Білоконь, 67. Максим Богданов, 80. Віталій Онопко, 90+2 – Андрій Григорик, 87.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru