Тимур Кораблін: Із "Минаєм" вийшло цікаве протистояння

Тимур Кораблін: Із "Минаєм" вийшло цікаве протистояння}

Футболісти криворізького «Кривбасу» прокоментували перемогу в контрольному матчі над ужгородським «Минаєм» на третьому зборі - 3:1.

Денис Устименко, нападник ФК «Кривбас», автор першого голу:

- Забивати завжди приємно, але головне, що ми виграли цей матч. В принципі усім задоволений. Так, були деякі помилки, але в цілому ми виглядали непогано. Мій гол? Якось відчув, що саме на мене йде передача. Слава Богу, що вдалось відзначитися й допомогти «Кривбасу» перемогти. Так, декілька разів прилетіло по ахіллах, але почуваю себе добре.

Назар Волошин, півзахисник ФК «Кривбас», автор третього голу:

- Сьогодні «Кривбасу» у деяких моментах не щастило, адже могли забивати більше. В епізоді з голом, можна сказати, відчув, що можна спробувати забити. Побіг, відібрав м’яча, вийшло. Я думаю, ми впорались із установкою тренера. Робили все те, про що й просив Юрій Миколайович.

Тимур Кораблін, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Так, у мене був непоганий момент у першому таймі, але воротар виручив «Минай». Трохи засмутився, адже треба було пробивати сильніше. Міг забити. Є над чим працювати, так як можна було зіграти й краще. В цілому гра вийшла рівною. «Минай» - хороша команда. Десь ми домінували, потім вони перехопили ініціативу. Цікаве протистояння вийшло.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru