Тимур Кораблін: Тренер сказав: у тебе буде момент і ти повинен його реалізувати

Тимур Кораблін: Тренер сказав: у тебе буде момент і ти повинен його реалізувати}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Тимур Кораблін прокоментував виїзну перемогу над харківським «Металістом 1925» - 2:0 у 29 турі УПЛ. 21-річний хавбек забив другий гол у матчі. Цей мʼяч став для Тимура дебютним за «Кривбас».

- Тимуре, вітаємо з перемогою та дебютним голом. Твої враження?

- Якщо чесно трохи хвилювався, коли виходив на поле. У гру увійшов не так, як би того хотілося, адже матч був дуже напруженим. Тренер сказав: у тебе буде момент, ти повинен вийти та його реалізувати. Так і вийшло, на щастя. В цілому матч сподобався: багато емоцій, багато боротьби. Нам потрібні були ці три очки для того, аби рухатись далі.

Гол? Емоції неймовірні. Я багато працював для цього дебютного голу, та дуже його чекав. Дякую усім за підтримку: друзям, партнерам по команді, тренерам. Вони завжди були поряд та дуже мені допомогали. Щасливий, що «Кривбас» переміг і я забив свій дебютний гол в УПЛ.

- Як привітали партнери по команді після гри у роздягальні?

- Дуже тепло, дякую їм. Шуткують також, звісно. Одним з перших привітав Віталік Вернидуб (посміхається). В роздягальні позитивна атмосфера. Усі раді, що вдалось перемогти.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru