Тимур Стецьков: Гра з "Олександрією" для мене важлива та принципова

Тимур Стецьков: Гра з "Олександрією" для мене важлива та принципова}

Захисник криворізького «Кривбасу» Тимур Стецьков поділився думками з клубними журналістами про прийдешній виїзний матч 8 туру VBET Ліги проти «Олександрії».

- Тимуре, як проходить підготовка до важливої гри?

- Усе йде за планом. Розбираємо «Олександрію», тренери роблять акценти на її сильних та слабких сторонах. Очікуємо на хорошу гру, налаштовуємось по максимуму. «Кривбас» зобовʼязаний брати очки у кожному матчі.

- Чи є у тебе якісь особливі відчуття, адже завтра повернешся на стадіон, де грав останні роки?

- Звісно, цей матч для мене ще більш важливий та принциповий, адже я грав за «Олександрію». Але наразі я – гравець «Кривбасу» й буду викладатись на сто процентів за цю емблему та червоно-білі кольори. З нетерпінням очікую зустрічі проти колишньої команди.

В останніх матчах «Кривбас» показав себе на хорошому рівні. Будемо продовжувати у тому ж дусі. Так, трохи не вистачає реалізації, але ми працюємо над цим спектом, у тому числі.

- У останньому матчі проти «Минаю» ти вперше вийшов в парі у центрі захисту з Ловрічем. Як щодо взаєморозуміння із Драганом?

- Із усіма партнерами взаєморозуміння на хорошому рівні, з Драганом також. Розуміємо, що попереду щільний графік: багато важливих матчів. «Кривбас» готовий як фізично, так і морально до усіх випробувань. Будемо грати заради наших вболівальників, заради наших шанувальників, які наразі захищають Україну на передовій від рашистської нечисті. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru