Тимур Стецьков: Ми граємо та будемо грати для наших Героїв

Тимур Стецьков: Ми граємо та будемо грати для наших Героїв}

Захисник криворізького «Кривбасу» Тимур Стецьков прокоментував домашню перемогу над «Олександрією» - 2:1 у 23 турі УПЛ.

- Тимуре, ти забив важливий перший гол. Можна сказати, що започаткував перемогу?

- Так, це важливий мʼяч для мене. Головне, що «Кривбас» сьогодні переміг. А вже кого перемогли - немає різниці. Нас у кожному матчі можуть влаштувати тільки три очки.

- Мені здається, ти забиваєш тільки важливі мʼячі.

- (посміхається) Так виходить. Добре, що так виходить. Дай Бог, щоб це не був не останній важливий гол для нашої команди.

- Матч вийшов нервовим. Команди намагаються зачепитись за пʼяту єврокубкову позицію. Яку установку давав Юрій Миколайович: як грати проти конкурента?

- Тренерський штаб дуже ретельно розповідає нам усі деталі по кожному гравцю суперника. А вже наша задача – зробити правильні висновки з інформації. На сьогоднішній день це у нас вийшло, адже здобули три очки. Треба завжди прислухатись до тренерів – тоді буде результат.

- Після гри команда традиційно підійшла до сектору, де зображені фанати «Кривбасу», які загинули в бою за свободу України…

- Ви розумієте, яка зараз ситуація… Розуміємо, для кого ми граємо. Тому кожна хвилина в памʼять про наших Героїв проходить для усіх дуже важко. Ми граємо та будемо грати для них, наших Героїв. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru