ТМ "Петриківська" - спонсор ФК "Кривбас"

ТМ "Петриківська" - спонсор ФК "Кривбас"}

В новому футбольному сезоні-2022/23 водним спонсором криворізького ФК «Кривбас» стане торгівельна марка «Петриківська».

«Наша головна, жіноча та юнацька команди забезпечені екологічно чистою природньою водою з артезіанської свердловини. Важливо наголосити, що ця вода вироблена в Україні, на Дніпропетровщині.

Наш партнер, «АБК Дніпро», має усі необхідні дозволи, сертифікати, ліцензії і продовжує у складний час сплачувати податки в місцевий та державний бюджети, тим самим вносити свій вклад в перемогу України», - говорить віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін.

«Кожен етап виробництва води марки Петриківська пройшов державну експертизу. Екологія місця видобутку та склад води мають сертифікати відповідності. Ви можете бути впевнені в її бездоганній якості. Футбольний клуб «Кривбас» не лише показує якісну гру, а є визнаним всеукраїнським брендом.

Тому ми з радістю починаємо нашу співпрацю і бажаємо як футбольних перемог нашому Партнеру, так і якнайшвидшої нашої спільної перемоги над агресором», - прокоментував Сергій Іванов, генеральний директор «АБК Дніпро», виробник ТМ «Петриківська».

Вода ТМ «Петриківська» нормалізує всі процеси життєдіяльності в організмі людини, а також за рахунок оптимального мінерального складу підтримує імунітет. Питна вода ТМ «Петриківська» - це гідна основа повноцінного харчування всієї родини.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru