Топ-21/22. Келюшик - лідерка воротарського цеху ЖФК "Кривбас"

Топ-21/22. Келюшик - лідерка воротарського цеху ЖФК "Кривбас"}

Головним завданням голкіперки, як би тривіально це не звучало, є захист своїх воріт від голів. А найкращим статистичним показником успішної гри воротарки - кількість сухих матчів за сезон.

Сьогодні у рубриці Топ-21/22 ми поділимося з вами статистичними показниками лідерки нашого воротарського цеху - Дар’ї Келюшик.

У минулому сезоні воротарка «Кривбасу» відіграла 11 матчів (963 хвилини), в яких пропустила 7 голів. При цьому суха серія Келюшик у чемпіонаті тривала 4 матчі поспіль, а загалом таких поєдинків у минулому сезоні у неї було 5.

За цим показником у Вищій лізі нашу гравчиню обійшла лише Дарʼя Бондарчук з «Житлобуда-2», яка має на 1 сухий поєдинок більше. Також 5 матчів без пропущених голів має представниця ковалівського «Колосу» Ірина Саніна.

Чи зможе Дар’я покращити своє досягнення у наступному сезоні? А можливо це вдасться Олександрі Кулик чи Марії Анпілоговій. Дві молоді конкурентки зовсім не проти потіснити Келюшик з основного складу. Відповіді на ці питання ми отримаємо вже незабаром! Буде гаряче!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru