Тріо оборонців "Кривбасу" - серед найкращих футболістів сезону 2023\24

Тріо оборонців "Кривбасу" - серед найкращих футболістів сезону 2023\24}

Українські авторитетні Інтернет-видання розпочали підводити підсумки сезону УПЛ 2023\2024. Портал Sport Arena визначив 33 найкращих футболістів елітного дивізіону за власною версією.

Журналісти видання відзначили гру трьох гравців криворізького «Кривбасу». У список найкращих потрапили захисники Андрій Понєдєльнік, Тимур Стецьков та Іван Дібанго. Вітаємо червоно-білих з визнанням!

- У Першій лізі універсал Понєдєльнік пограв, щонайменше, на п’яти різних позиціях, і це вміння пригодилося і в «Кривбасі». Тут він зосереджений на правому фланзі, може зіграти й вище. Більшість матчів провів саме в якості правого захисника. Дуже непогано працював вздовж усієї бровки, створював непогані дуети з різними напарниками – Кузиком, Задеракою. Провів кілька матчів на топовому рівні – як переможний з «Колосом» у першому колі чи пізніше проти «ЛНЗ», «Вереса» чи обидва з «Минаєм», - журналісти про гру Понєдєльніка.

- «Кривбас» у п’ятірці найкращих за кількістю пропущених м’ячів, але при цьому центр оборони був не таким стабільним. Зв’язка Бескоровайний-Стецьков на вищому рівні відіграла літо та осінь, але навесні Данило травмувався, а Тимур суттєво знизив кількість результативних дій і в підсумку програв боротьбу за звання найкращого асистента чемпіонату. Проте в плані гри на захист Стецьков в порядку – низку матчів криворіжці виграли з різницею в один гол, сам Тимур відзначився сумарно шістьма балами за системою «гол+пас» і ефективно доставляв м’яча в карний майданчик і на його рубіж, - журналісти про гру Стецькова.

- Камерунець – значний актив «Кривбасу». Минулого сезону новачок, який грав раніше в чемпіонатах не такого високого рівня, приємно вразив гарною та швидкою адаптацією. Зараз Дібанго значно додав у впевненості, залученості до атакувальних дій і гостроті. Більшість матчів сезону провів на рівні, вищому за середній. Не опускався нижче нього навіть у матчах проти найсильніших суперників (згадаємо два асисти у видовищній грі з «Шахтарем» – 3:3). При тому, що Іван – найкращий у лізі за захисними єдиноборствами, він ще й встигав регулярно загострювати через прогресивні передачі, кроси та простріли. Має потенціал додавати, - журналісти про гру Дібанго.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru