Троє гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 10 туру УПЛ

Троє гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 10 туру УПЛ}

За підсумками 10 туру УПЛ ряд українських спортивних видань визначив найкращих футболістів та тренерів вікенду. Приємно, що вкотре відзначається гра гравців криворізького «Кривбасу», який у звітному турі вдома переграв «Чорноморець» та вперше у сезоні очолив турнірну таблицю.

ТаТоТаке, Sport Arena і UA-футбол «викликали» до своїх збірних Івана Дібанго, а двої останніх також і Кліма Приходька, автора переможного голу у ворота одеситів. Footbal.ua відзначив Джихада Бізіману, а Sport.ua – того ж Приходька.

- Один із найкращих легіонерів нашого чемпіонату продовжує прогресувати. В матчі з «Чорноморцем» Дібанго проявив працездатність і невтомність на фланзі. Одесити з їхнім підбором швидкісних футболістів вимагали додаткової уваги, це дещо скорочувало можливості Івана в атаці. Проте він все ж виконав кілька кросів, прострілів і подач. Одну з них уже в дебюті дивом не завершив Приходько, а ще в кількох адресати запізнювалися з акцентованими ударами на долі секунди, - про гру Дібанго журналісти Sport Arena.

- Через пошкодження деяких гравців «Кривбас» відчутно перетасував склад, особливо середню лінію. Проте це дивовижним чином пішло на користь господарям, адже той же Приходько на місці Іліча та після травми Вакулка виконав великі обсяги роботи і чи не найбільше ніс загрози воротам «Чорноморця». Вже в дебюті матчу Клім міг відкривати рахунок після подачі Дібанго, а пізніше реалізував зароблений Кузиком пенальті – і це був переможний гол, який вивів «Кривбас» у лідери, - про гру Приходька журналісти Sport Arena.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго - 7 турів, Данило Бескоровайний - 5, Хрвоє Іліч - 3, Юрій Вернидуб - 3, Джихад Бізімана - 2, Дмитро Хомченовський - 1, Роман Дебелко - 1, Максим Задерака - 1, Андрій Кліщук - 1, Тимур Стецьков - 1, Андрій Понєдєльнік - 1, Олег Кожушко - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru