Троє гравців "Кривбасу" у збірній 8 туру Першої ліги: Хобленко - найкращий!

Троє гравців "Кривбасу" у збірній 8 туру Першої ліги: Хобленко - найкращий!}

За підсумками 8 туру Першої ліги одразу троє футболістів криворізького «Кривбасу» відзначені журналістами. Після впевненої домашньої перемоги над «Ужгородом» - 5:0 Володимир Заїменко (останній гол у матчі), Артем Щедрий (три гольові передачі) та Олексій Хобленко (покер ще до перерви) отримали «виклик» до символічної збірної туру!

Олексій, до то ж, визнаний найкращим гравцем туру у Першій лізі! Хобленко також увійшов до символічної збірної чемпіонатів України минулого вікенду за версією порталу Zbirna.com. Олексій склав компанію десятьом іншим футболістам з УПЛ. Вітаємо із визнанням та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

- Можна сказати: «чи не завдання - налаштувати захист проти аутсайдера». Однак, пам'ятаючи, скільки проблем створив ФК Ужгород попереднім командам з групи лідерів, до такого суперника Кривбас мав підготуватися. Відчувалося: підготувався. Гайдучик з Хомченко були повністю витіснені зі штрафного, в пошуках м'яча опускаючись практично до своїх володінь.

Вінгери були стиснуті в своїх переміщеннях - навіть Пиняшко взяли під контроль з законним заходом жорсткості. Серед захисників відзначаємо Заїменка. Чіткий в роботі з м'ячем, завбачливий в перехопленнях, він ще і поставив крапку в матчі, забивши після підключення на кутовий, - пишуть журналісти про гру Заїменка.

- Чотири гольові подачі зі стандартів - три кутових і один штрафний - видав Щедрий. Три з чотирьох голів Хобленко - його співавторства, відзначаємо і вдале підігравання Артема і Заїменка, який забив п'ятий м'яч у ворота ужгородців.

Але і крім цього вінгер був в порядку - при активній підтримці Мостового активно працював на своєму фланзі і вийшов на першу позицію в списку кращих асистентів чемпіонату, - така оцінка гри Щедрого.

- Хобленко грає в Кривбасі з глибини, фактично на одній висоті з центрхавом, проте наскільки він вдало використовує ці набіги з глибини поля! ФК Ужгород отримав від Олексія чотири голи за перший тайм - це перший покер нового сезону в українському футболі.

Хобленко повністю переграв суперників і став беззаперечно найкращим гравцем туру, - коментують гру Хобленка журналісти.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер), Олексій Хобленко (3, 4 тури; найкращий гравець серпня), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6 тур), Драган Ловріч (6 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru