У ФК "Кривбас" з'явився власний скаутсько-аналітичний відділ

У ФК "Кривбас" з'явився власний скаутсько-аналітичний відділ}

ФК «Кривбас» представляє свій скаутсько-аналітичний департамент. Відділ був створений ще на початку року, але через повномасштабне вторгнення ворога в нашу країну, почав повноцінно функціонувати з літа.

До складу департаменту входить четверо спеціалістів. Очолив відділ Євген Чистяков, разом з ним у Кривому Розі працює Євген Кузьменко. Ще два фахівця допомагають дистанційно.

Євген Чистяков народився 16 січня 1988 року в Донецьку. Закінчив Донецький Державний інститут здоров’я, фізвиховання та спорту за спеціальністю «Фізична реабілітація». Має ліцензію UEFA категорії В, вступив на отримання ліцензії категорії А. Має сертифікати BarsaHub Football Tactical Analyst та BarsaHub Advanced Football Tactical Analysis.

Професійна діяльність:

Академія ФК «Шахтар» Донецьк (2013-2020), ФК «Шахтар», спеціаліст відеоаналізу, координатор аналітичного відділу (2020-2022).

Євген Кузьменко народився 30 березня 1992 року в Мелітополі. Закінчив Запорізький Національний університет. Також Євген є студентом освітньої платформи PASS, яка готує футбольних фахівців, зокрема за спеціалізаціями «Аналітика і скаутинг».

Професійна діяльність:

Телеканали «Футбол 1,2,3», аналітик (2018-2021), МФК «Кремінь», асистент головного тренера (2022).

Вітаємо спеціалістів у великій і дружній родині «Кривбасу»!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru