У матчі "Кривбасу-2" та "Кривбасу-АТО" перемогла дружба

У матчі "Кривбасу-2" та "Кривбасу-АТО" перемогла дружба}

Товариським матчем між криворізькими «Кривбасом-2» та «Кривбасом-АТО» на полі академії «Гірник» відзначили День українського добровольця. Дружня тепла зустріч перед матчем та захопливий, повен позитивних емоцій та вражень – таким запам’ятався поєдинок.

Воїни АТО намагалися ні в чому не поступатися професійному клубу, і це у них вийшло. На перший план виходила самовіддача та бойовий дух захисників України. Після першого тайму попереду був «Кривбас-2» - 3:1, потім 4:1, але у другому «Кривбас-АТО» продемонстрував неабиякі вольові якості та зумів зрівняти рахунок – 4:4.

У воротах «Кривбасу-2» зуміли розписатися Роман Заєць (дубль), Сергій Поплінський та Валерій Жигадло. А в серії післяматчевих пенальті трохи більше пощастило «Кривбасу-АТО» - 4:2. Як зазначив президент клубу Валерій Бєляєв, сьогоднішня гра – важливий етап у підготовці команди до Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО.

ФК «Кривбас» і надалі буде підтримувати «Кривбас-АТО» та йти назустріч нашим захисникам щодо організації подібних футбольних матчів тощо. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru