"УФК-Кривбас" U-13 - переможець турніру у Вінниці

"УФК-Кривбас" U-13 - переможець турніру у Вінниці}

Дніпровський «УФК-Кривбас» U-13, команда структури Академії «Кривбас», успішно виступив на турнірі у Вінниці. Підопічні Артема Прошенка та Дмитра Молодцова стали переможцями змагань Utmost CUP, які проходили з 29 березня по 1 квітня.

20 колективів з Києва, Кременчука, Житомира, Вишгорода, Дніпра, Одеси, Полтави, Олександрії, Львова, Хмельницького та Вінниці зійшлись у чотирьох відбіркових групах, а згодом, у плей-офф. Наша команда виступала у групі B й провела чотири матчі, набравши максимальну кількість очок:

«УФК-Кривбас» U-13 - «Нива» 3:0 (Марк Костельний, Назар Жарій, Назар Луньов)

«УФК-Кривбас» U-13 - «Локомотив» 3:1 (Святослав Сердюковський-2, Назар Жарій)

«ФСК Україна» - «УФК-Кривбас» U-13 1:7 (Дмитро Довжик-3, Олександр Коноваленко-2, Олександр Кравченко, Назар Луньов)

«Чайка» - «УФК-Кривбас» U-13 1:3 (Гліб Діпон-3)

В 1/4 Gold League червоно-білі впевнено переграв «Прем’єр-Ниву» - 5:0 (Гліб Діпон-4, Іван Рондов). У півфіналі зустрілись з ДЮСШ-1 та перемогли - 3:1 (Святослав Сердюковський-2, Гліб Діпон).

У фінальному матчі перемогу здобула наша команда переграла столичний «Атлет» - 4:1 (Святослав Сердюковський-3, Дмитро Довжик).

Щодо номінацій, то кращим гравцем «УФК-Кривбасу» U-13 за рішенням організаторів турніру став Єгор Смутко. Кращий бомбардир змагань - наш Святослав Сердюковський, який наколотив суперникам 7 м’ячів.

Кращим гравцем турніру було визнано ще одного гравця «УФК-Кривбас» U-13 Гліба Діпона. Тож вітаємо нашу команду з перемогою!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru