"УФК-Кривбас" U-16 - переможець турніру UTMOST CUP у Вінниці

"УФК-Кривбас" U-16 - переможець турніру UTMOST CUP у Вінниці}

Команди нашої Академії, «Кривбас» U-16 та дніпровський «УФК-Кривбас» U-16, успішно виступили на турнірі UTMOST CUP у Вінниці. Дніпряни здобули золоті нагороди змагань, криворіжці зупинились у кроці від бронзових нагород.

Футболісти з ФА «Кривбас» виграли свою відбіркову групу, посівши перше місце: «Кремінь» Кременчук – 5:3, «Зміна» Київ – 0:0 та «Поділля» Хмельницький – 2:1. «УФК-Кривбас» U-16 також показали найкращий результат у групі: «Прем’єр-Нива» Вінниця – 6:0, «ДЮСШ-15» Київ – 1:1 та «Юність» Чернігів – 2:0.

У 1/4 фіналу дніпряни переграли однолітків з «Полісся» Житомир – 1:1 та 4:1 по пенальті, а криворіжці – «Металіст» Харків з рахунком 2:0. Після чого дві наші команди зустрілись у битві за фінал – 1:0 переміг «УФК-Кривбас» U-16.

У фіналі «УФК-Кривбас» U-16 зійшовся з київським «Атлетом» U-16 – 0:0 у основний час матчу та перемога 4:3 в серії пенальті. Серед дніпрян найкращими були: Єгор Сотніков – найкращий гравець команди, Назар Григорʼєв – найкращий бомбардир турніру. Іван Звягінець - найкращий гравець турніру.

Щодо «Кривбасу» U-16, то червоно-білі в матчі за третє місце поступились МДЮСШ «Дніпро» - 1:1, пенальті – 1:4. Найкращий гравець команди – Захар Падерін. Найкращий гравець турніру за версією вінницького відділення НОК – Матвій Боднар. Найкращий захисник турніру – Артем Рюмін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru