Україна - Англія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Україна - Англія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Учора збірна України поступилась збірній Англії – 0:4 та припинила участь на Євро-2020. Футболісти криворізького «Кривбасу» давали свої прогнози на гру, але жоден з них не вгадав рахунок, адже всі вірили в підсумкову перемогу нашої команди.

Дмитро Фатєєв ставив на 1:1. – Команда Андрія Шевченка зіграла так, як дозволив суперник. Нам не пощастило, що пропустили швидкий гол, який дуже вплинув на подальший малюнок гри. Англія виглядала сильніше фізично, та діяла швидше. Кращим гравцем у складі жовто-синіх, вважаю, Матвієнка.

Максим Пирогов прогнозував 0:0. – Дуже прикро, що Україна завершили виступ на такому святі футболу як Євро-2020. Дуже сильно переживав за збірну, але Англія – одна з топових команд у світі.

Проти таких сильних суперників грати завжди дуже важко, не став виключенням й учорашній матч. Не дивлячись ні на що, все одно завжди будем підтримувати головну команду країни! Кращий український футболіст – Шапаренко.

Ярослав Квасов (1:1). – Швидкий гол, мабуть, зламав плани на гру. Україні довелося перебудовуватися, йти в атаку, внаслідок чого відразу відкривалися вільні зони для атак суперника. У другому таймі знову-таки швидко пропустили, а далі вже англійці грали за рахунком. Кращим гравцем вважаю Матвієнка.

ФК «Кривбас» висловлює подяку збірній України за рекордний виступ та незабутні емоції.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru