Україна - Англія: який рахунок прогнозують гравці "Кривбасу"?

Україна - Англія: який рахунок прогнозують гравці "Кривбасу"?}

Сьогодні збірна України зіграє дуже важливий матч у 1/4 фіналу Євро-2020 проти збірної Англії. За традицією тріо футболістів криворізького «Кривбасу» висловили свою думку відносно поєдинку, та спробували вгадати рахунок.

Захисник Дмитро Фатєєв прогнозує нічию 1:1 у основний час та перемогу жовто-синіх у додатковий час або в серії пенальті. – Ризикну припустити, що у нас гол заб'є Забарний після стандарту. Команди будуть грати у закритий футбол, адже кожна боятиметься пропустити.

Півзахисник Максим Пирогов рахує, що жоден із суперників не зможе забити у основний час. – Ставлю на 0:0, бажаю нашій збірній тільки перемоги. Однак буде дуже важко, бо Англія – топова збірна світу. Україна обере тактику як у грі зі шведами – від оборони, на контратаках, із контролем м'яча.

Нападник Ярослав Квасов також вважає, що у основний час буде нічия. – 1:1, та перемога України в серії пенальті. Заб'є Ярмоленко. Англія буде контролювати м'яч та гру. Команда Андрія Шевченка зіграє на контратаках. В цілому, гра буде закритою, без великої кількості моментів. Вперед, Україно!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru