Україна - Австрія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Україна - Австрія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Вчора збірна України зазнали прикрої поразки в останньому матчі групового етапу Євро-2020, поступившись збірній Австрії – 0:1. Три футболісти криворізького «Кривбасу» прогнозували результат гри, але жоден з наших гравців, звісно, не передрікав, що збірна поступиться.

Ігор Коцюмака (2:1) вважає, що підопічні Андрія Шевченка не впорались психологічно. – Тягар відповідальності за результат був великий, наші гравці знали, що їх задовольнить й нічия, і це зіграло з ними злий жарт. Можна сказати, перегоріли.

Адже молоді футболісти, які у попередніх матчах виглядали впевнено, допускали багато помилок. Той же Зінченко, наприклад. Але, сподіваюсь, третє місце дозволить Україні вийти в плей-офф.

Максим Павленко (2:0): У нашої збірної гра не пішла з перших же хвилин. Майже нічого не виходило, особливо у центрі поля, звідкіля повинні будуватися атаки. До того ж, футболістів не вистачило фізично. Бажаю успіху Україні у подальшому, чекаємо на результати інших матчів.

Назар Маліновський (1:0) також рахує, що жовто-синім не вистачало психологічної впевненості. - Україна, на жаль, зіграла не найкращий свій матч. Австрія зуміла краще налаштуватися на гру, й здобути таку бажану для себе перемогу. Все же, думаю, команда Шевченка подолає груповий етап, все складеться на нашу користь.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru