Україна - Кіпр: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Україна - Кіпр: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Вже традиційно після матчу збірної України ми підбиваємо підсумки прогнозування футболістами криворізького «Кривбасу» результату матчу. Головна команда країни ефектно перемогла у Харкові збірну Кіпру – 4:0, й тепер попереду лише офіційні матчі чемпіонату Європи.

Нагадаємо, усі: Володимир Заїменко, Іван Козак та Андрій Дедяєв прогнозували перемогу жовто-синіх - 2:0. Капітан Заїменко вважає, що його прогноз міг справдитися, але на рахунок гри вплинуло вилучення у гостей, після чого кіпріоти сіли у глуху оборону. Залишалося тільки чекати, скільки ж зможе забити команда Андрія Шевченка.

Дедяєв не здивований впевненою перемогою нашої збірної, адже вона створила багато гольових моментів, частину з яких реалізувала.

Козак також вважає, що Україна перемогла із таким великим рахунком цілком заслужено: контролювала м’яч, постійно небезпечно атакувала.

Цікаво, щодо кращого гравця матчу у футболістів «Кривбасу» знову була єдина думка – це автор другого голу Олександр Зінченко, який, власне, й був визнаний Левом матчу.

Бажаємо нашій збірній успішного виступу на чемпіонаті Європи!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru