Україна - Північна Ірландія: хто із "Кривбасу" вгадав рахунок?

Україна - Північна Ірландія: хто із "Кривбасу" вгадав рахунок?}

Делегація криворізького «Кривбасу» вчора підтримала збірну України у Дніпрі. В спарингу перед Євро-2020 проти Північної Ірландії головна команда країни перемогла 1:0 завдяку голу Зубкова.

Нагоду, аби поїхати до Дніпра «Кривбас» отримав у зв’язку з тим, що 25 тур Другої ліги команда пропускала. Вчора у дорозі троє наших футболістів спробували вгадати рахунок гри. Кирило Злотар, Андрій Григорик та Максим Пирогов не сумнівалися в перемозі збірної України, але ніхто не зумів назвати точний рахунок.

Злотар прогнозував 2:1: - Дуже радий, що зуміли наживо підтримати збірну, яка продемонструвала чудову гру. Мій прогноз на матч не зайшов, але, найголовніше, Україна перемогла. Кращим гравцем зустрічі вважаю Георгія Судакова. Молодий хлопець, вийшов й збірна додала у грі. Бажаю йому у подальшому успіхів у збірній.

Пирогов - 3:0: - Я не вгадав, але у нашої команди були хороші моменти, аби прогноз справдився. Найкращий футболіст гри, на мій погляд, Георгій Бущан. За рахунку 1:0 він здійснив такий суперсейв, якому позаздрив би навіть Касільяс у свої найкращі роки.

Григорик рахував, що Україна переможе 2:0: - Емоції від перемоги тільки позитивні, атмосфера на стадіоні була просто супер. Прогнозував, що заб’ють Ярмоленко та Бєсєдін. Останній таки забив, але його гол не зарахували через офсайд. Зубков – кращий гравець матчу. Створив багато моментів та забив переможний гол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru