Україна - Північна Македонія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Україна - Північна Македонія: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Вчора збірна України у другому матчі на чемпіонаті Європи переграла Північну Македонію – 2:1, й зберегла непогані шанси на вихід із групи. Футболісти криворізького «Кривбасу», які прогнозували результат поєдинку, прокоментували гру головної команди країни.

Сергій Матко виявився єдиним, хто зумів вгадати рахунок. – Наша збірна продемонструвала непоганий футбол, створила багато моментів, діяла яскраво та видовищно. Те, що я вгадав рахунок – просто пощастило. Головне, що збірна зуміла здобути важливі три очки.

Олексій Збунь ставив на 3:0. – Гра видалася не такою легкою як я прогнозував. Суперник створив нашій команді деякі проблеми, але, варто відзначити, що Україна у цілому контролювала хід гри й заслужено святкувала перемогу. Якби Маліновський реалізував пенальті, ми би уникнули нервової кінцівки.

В’ячеслав Рябов прогнозував 3:1. – Забий Маліновський з пенальті, мій прогноз справдився (посміхається). Але не це головне. Команда Андрія Шевченка здобула той результат, який від неї очікувала вся країна – перемогу. І це зараз найголовніше, адже після прикрої поразки Нідерландам права на помилку більше немає. Успіхів нашій команді!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru