Україна - Північна Македонія: що прогнозують гравці "Кривбасу"?

Україна - Північна Македонія: що прогнозують гравці "Кривбасу"?}

Тріо футболістів криворізького «Кривбасу» вже за традицією поділилися своїми очікуваннями від матчу збірної України на чемпіонаті Європи-2020. Сьогодні наша національна команда у 2 турі групового етапу гратиме важливий поєдинок проти збірної Північної Македонії, й ми бажаємо тільки перемоги нашим футболістам!

Молодий захисник Сергій Матко прогнозує нелегку перемогу України – 2:1. – Легко команді Андрія Шевченка, скоріш за все, не буде, адже гра дуже важлива. Все ж, вважаю, ми переможемо на класі. Якщо ж гра не буде складатися на нашу користь, жовто-сині зможуть переломити хід зустрічі й завершити її на свою користь. Заб’ють Яремчук та Маліновський.

Півзахисник Олексій Збунь не залишає шансів супернику – 3:0, такий прогноз одного з лідерів «Кривбасу». – Голами відзначаться Маліновський, Ярмоленко та Яремчук. Україна нокаутує Північну Македонію. Наша команда здобуде легку впевнену перемогу.

Півзахисник Вячеслав Рябов ставить на 3:1. – Просто нам не буде, адже суперник не з легких. Буде багато боротьби, у якій, сподіваюсь, переможцем вийде Україна. У ворота суперника заб’ють Сидорчук, Ярмоленко та Яремчук.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru