Вʼячеслав Нівінський: Команда плідно попрацювала

Вʼячеслав Нівінський: Команда плідно попрацювала}

Тренер та захисник криворізького «Кривбасу» U-19 прокоментували контрольний матч проти «Лозуватки» - 3:1 в паузі між поєдинками чемпіонату.

Вʼячеслав Нівінський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Зараз якраз пауза і команда достатньо плідно попрацювала, хлопці грали під навантаженням і я зазначу, що спаринг вийшов дуже хороший. Якщо взяти до уваги відносини з «Лозуваткою», то перший матч - програли, другий - нічия, а сьогодні вже нарешті перемогли. Зараз важливий не результат, а те, що хлопці показали гарний футбол, як в атаці, так й в захисті, - ми задоволені.

Зараз переглядаємо нових гравців, треба деякі позиції підсилити. Адже наша функція - перегляд багатьох гравців й для цього і потрібні дублюючі склади, щоб підсилювати головну команду якісними виконавцями. Зараз готуємось до матчу проти «Зорі» U-19 й ще маємо час, - хочемо провести одну контрольну гру й двосторонній матч, переглянемо футболістів й будемо працювати далі.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- У нас сьогодні пройшов третій за останній час спаринг з командою «Лозуватка». Підійшли до цього матчу дуже відповідально, тому що наступна гра в чемпіонаті проти «Зорі» U-19. Нам потрібно перемагати й набирати очки, тому спаринг проти «Лозуватки» був дуже відповідальним для нас.

Цей матч дав нам настрій на гру проти «Зорі». Радий, що мені вдалось забити гол. Грою задоволений. Гадаю, тренери також. Наразі ми чергуємо тренування - дворазові й одноразові, відпрацьовуємо багато стандартів, тактичних вправ. Сьогодні вдалось забити саме зі стандарту, це великий плюс для мене й команди.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru