В'ячеслав Рябов: Команда постійно працює над реалізацією

В'ячеслав Рябов: Команда постійно працює над реалізацією}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» В’ячеслав Рябов, автор дублю, розповів про перемогу у другому контрольному матчі на третьому зборі над закарпатським «Севлюшем» - 9:0.

- Незважаючи на статус суперника, гравці «Кривбасу» вже б’ються за місце у основному складі. Рубка на полі до останньої хвилини. Які враження від матчу?

- Так, дійсно, гра вийшла саме такою: десь отримували по ногах, місцями жорстко. Але «Севлюш» - доволі таки непоганий колектив, грає в пас, суперник мені сподобався. У них підібрана хороша команда. Так, трохи внесла свої корективи у нашу гру погода: м’яч застрягав, частенько приходилось робити підкати. В цілому, все пройшло непогано.

- Хлопці, які грали у першому таймі забили п’ять м’ячів, а гравці у другому тільки чотири. Вони недопрацювали?

- Діло не в цьому. Ми виходимо грати у футбол. Вийшло забити стільки, скільки вийшло. Так, могли більше, але маємо що маємо. Команда постійно працює над реалізацією. Десь є помилки, але ми працюємо над собою.

- Сьогодні у «Кривбасу» була підтримка, адже сюди до команди приїхали хлопці з фан-сектору.

- Так, я вийшов на розминку й побачив фанатів. Приємна несподіванка. Вони приїхали через усю Україну нас підтримати. Було дуже приємно. Вони великі молодці, хочеться їм подякувати зі підтримку. Я впевнений, коли розпочнеться чемпіонат, вони знову будуть за нас палко вболівати, не дивлячись на матчі за порожніх трибун.

Чекаємо на новий сезон. Дуже вдячні нашим Збройним Силам за те, що вони захищають Україну. Завдяки їм ми тренуємось та займаємось улюбленою справою. Вірю, що все буде добре. Перемога буде за нами, адже ми на своїй рідній землі. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru