В’ячеслав Рябов: Команда скучила за матчами

В’ячеслав Рябов: Команда скучила за матчами}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» В’ячеслав Рябов розповів про перший контрольний матч на другому зимовому зборі проти латвійської «Валмієри» - 1:1.

- Команда скучила за матчами, тому що на першому зборі ми грали тільки двосторонки. Сьогодні провели хороший поєдинок проти непоганого суперника. Будемо грати під навантаженнями, але нам усе сподобалось. Хвилин 30-35 фізично нас вистачало, після чого трохи підсіли. Але, в цілому, темп витримали. Усі зіграли по тайму.

Виконали установку тренера. Десь не все виходило, але це нормально на зборах. Як для першого матчу зіграли нормально, будемо розбирати помилки й рухатися далі. «Валмієра» - хороша команда, з останньої минулорічної зустрічі в принципі не змінилася: грають у пас, підлаштовуються один під одного.

Відзначу дебют нашого Дмитра Чернявського. Він молодець, добре увійшов у гру. Певно, не сподівався, що сьогодні вийде на поле. Але так склалося, що Льопка вийшов далеко з воріт підстрахувати захисників й зіграв рукою. Вітаю Дмитра із дебютом, команда також його підтримала. Одразу виручив після удару зі стандарту й відчув впевненість. Впевнений, у нього все вийде.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru