Вʼячеслав Рябов: Попереду з "Кривбасом" класні емоції, нові перемоги

Вʼячеслав Рябов: Попереду з "Кривбасом" класні емоції, нові перемоги}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Вʼячеслав Рябов прокоментував підписання нового 1-річного контракту з червоно-білими.

- Дуже задоволений, що мені ще як мінімум на рік запропонували залишитись у рідному місті, рідному клубі. Дуже дякую за це нашому президенту, головному тренеру, генеральному директору. Радий, що залишаюсь гравцем ФК «Кривбас».

- Ти один з пʼяти вихованців «Кривбасу», які наразі грають у дорослій команді. Чи відчувається у звʼязку з цим додаткова відповідальність?

- Звісно, це наше місто, наш клуб. За «Кривбас» усі майбутні криворізькі футболісти вболівають з дитинства та мріють за нього грати. Радий, що я втілив у реальність свою мрію. Впевнений, що попереду у нас з командою класні емоції, нові перемоги. Впевнений, що єврокубки невдовзі приїдуть до Кривого Рогу. На нас очікують великі матчі.

- Наразі ти - єдиний з футболістів відродженого «Кривбасу», хто пройшов шлях від Другої ліги до УПЛ. Як клуб змінився за цей час?

- Дуже приємно, що так вийшло, що я повернувся до рідного клубу. Друга ліга, Перша ліга, УПЛ… Це незабутні спогади. Хочу побажати молодим гравцям вірити у себе та працювати. Все можливо. Треба вірити у себе та йти до своєї мрії.

- Які ставиш перед собою цілі на майбутнє у «Кривбасі»?

- Як і кожен футболіст хочу грати у основному складі та допомагати здобувати перемоги для нашого клубу, нашого міста. «Кривбас» - Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru