Вʼячеслав Рябов: Розуміли, що проти "Зорі" влаштує тільки перемога

Вʼячеслав Рябов: Розуміли, що проти "Зорі" влаштує тільки перемога}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Вʼячеслав Рябов розповів про домашню перемогу над луганською «Зорею» - 1:0 у центральному матчі 20 туру УПЛ.

- З якими думками виходили на гру проти «Зорі»?

- Що нам треба виходити та грати у футбол. Та здобувати перемогу, іншого варіанту нема. Завжди рухаємось у цьому напрямку. Так, був важкий матч, десь не вдавався комбінаційний футбол, але перемога є перемога.

- Маємо черговий шедевр від Капіча. У воротаря не було шансів?

- Не було (посміхається). Капіч здорово розібрався у цьому моменті: підхопив мʼяча та здорово дав у девʼяточку.

- Які відчуття були, коли арбітр побіг дивитись VAR, що там у серці творилось?

- Якщо чесно, то вже котру гру так… Не знаю, допомагає він чи ні. Ми забиваємо важливий важкий гол, а тут починається, може ще поза грою… Й ми стоїмо в очікуванні. Добре, що арбітр правильно розібрався та зарахував мʼяч.

- Сьогоднішню перемогу клуб присвятив усім своїм фанатам, які загинули за Незалежність України. А перед початком гри команди вшанували памʼять Максима Лямзіна, Аеропорта, який загинув нещодавно…

- Усіх памʼятаємо. Дуже вдячні за те, що наші фанати боронять Україну до останнього. Шануємо памʼять про кожного з них та кожну гру присвячуємо їм. Щодо Аеропорта, то так, памʼятаю як забив Саня Пʼятов та він вибіг на поле до команди…

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru