В'ячеслав Рябов та Драган Ловріч - серед найкращих у 6 турі Першої ліги!

В'ячеслав Рябов та Драган Ловріч - серед найкращих у 6 турі Першої ліги!}

Вшосте поспіль на старті нового сезону Першої ліги за підсумками туру футболісти криворізького «Кривбасу» включені до символічної збірної. Інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena «викликав» до когорти найкращих півзахисника «Кривбасу» В’ячеслава Рябова, автора переможного голу у ворота «Поділля» - 3:2.

Хорватський центральний захисник червоно-білих, новачок Драган Ловріч визнаний найкращим легіонером 6 туру! Вітаємо наших хлопців та бажаємо подальших успіхів та перемог!

- Дуже складний матч криворіжців, які були близькі до втрати очок. І Рябов, якого ми номінуємо в символічну збірну туру, також починав його невдало - чого вартий епізод з першим голом Поділля, коли В'ячеслав тягнувся в підкаті, а в підсумку невдало для свого воротаря зрикошетив удар Островського.

Однак в подальшому Рябов, як і вся команда, включився, додав у спортивній агресії, почав вигравати боротьбу і в підсумку після дотепної скидки Хобленка з-під суперників забив в ворота хмельничан переможний м'яч, - пишуть журналісти про гру капітана криворіжців.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер), Олексій Хобленко (3, 4 тури), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru