Вʼячеслав Рябов: Вірю в "Кривбас", у нас все буде добре

Вʼячеслав Рябов: Вірю в "Кривбас", у нас все буде добре}

Захисник криворізького «Кривбасу» Вʼячеслав Рябов поділився думками після виїзного матчу 1/8 фіналу Кубку України проти одеського «Чорноморця» - 1:2.

- Вʼячеславе, прокоментуй гру. Якою вона видалась?

- Пропустили два прикрих мʼячі: після рикошету, зі стандарту. Мабуть, сьогодні вони були сильніші, свіжіші за нас. Будемо працювати далі, розбирати помилки. Так, вилетіли з Кубку України, на жаль. Тепер сконцентруємось на чемпіонаті, будемо готуватись до «Руху» та наступних матчів.

- «Кривбас» міг розраховувати і на кращий результат, аби реалізував свої моменти, згоден?

- Так, у нас були непогані шанси, коли добре виходили з оборони в атаку. Налаштовувались на матч по максимуму, адже хотіли пройти далі. Тільки у кінцівці за рахунку 1:1 Кузик добре віддавав врозріз на Дебелка, але Рома трохи не очікував передачу: не встиг постелитись у підкаті. Потім Кузик пробивав здалеку, але не влучив трохи у девʼятку.

Ми могли тоді забити та вирвати перемогу. Але це футбол, вже у наступному моменті, ми заробили стандарт біля своїх воріт та «Чорноморець» забив сумний для нас мʼяч. Бажаю успіху «Чорноморцю» у подальшому. Вірю у «Кривбас». Попереду важкі матчі, треба готуватись. Впевнений, у нас все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru