Вʼячеслав Рябов: Впевнений, що в подальшому у "Кривбасу" все буде добре

Вʼячеслав Рябов: Впевнений, що в подальшому у "Кривбасу" все буде добре}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Вʼячеслав Рябов прокоментував виїзний матч 21 туру УПЛ проти закарпатського «Минаю» - 0:1.

- Вʼячеславе, чому сьогодні такий результат?

- Так, сьогодні невтішний результат. Чому команді не вдавалася така впевнена і атакувальна гра, яка була у попередніх матчах? Важко сказати. Не вистачило забити хоча б один гол. Ми вийшли і пропустили швидкий м’яч, наша помилка. Потім ввімкнулися і намагалися набрати обертів. Але не змогли реалізувати моменти.

- Декілька дуже суперечливих моментів, особливо з фолом на Артурі Микитишині. Як це на команду впливає і як це заважає досягти результату?

- А що, є сенс обговорювати суддівство? Я не бачу. З гри у гру їхні помилки, які вони не коментують ніколи… Чому ми після матчу даємо інтерв’ю, а судді ніколи не відповідають за свої дії? Я вже не хочу про це говорити, я не знаю, як з цим боротися.

- Що Юрій Миколайович сказав команді після гри?

- Дуже розчаровані, що ми поступились. Емоції беруть своє. Напевно, ми десь винні - не пропусти цей м’яч, забили би самі. Судді суддями, але ми також у цьому винні. Тому будемо дивитися на свої помилки та робити висновки. Я впевнений, що у подальшому все буде добре.

- Психологічно цей результат не похитне впевненість команди?

- Продовжимо плідно працювати на тренуваннях. Будемо готуватися вдвічі більше.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru