В’ячеслав Рябов: За такої підтримки зобов’язані були виривати перемогу

В’ячеслав Рябов: За такої підтримки зобов’язані були виривати перемогу}

Футболісти криворізького «Кривбасу» півзахисник В’ячеслав Рябов, автор переможного голу, та нападник Роман Дебелко, автор другого голу, поділилися враженнями після домашньої вольової звитяги над хмельницьким «Поділлям» - 3:2 у 6 турі Першої ліги.

В’ячеслав Рябов, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Гра розпочалася дуже важко для нас. Ніби-то не прокинулись: пропустили два швидких необов’язкових голи через свої ж помилки. Потім через деякий час команда стрепенулася, підтримали один одного, все ж таки майже нічого не виходило. Зуміли переломити хід матчу. Забили важливий гол у роздягальню.

У перерві відбулася розмова, й на другий тайм вийщли більш заряджені. По-іншому й бути не могло, адже за такої шаленої підтримки, коли, до того ж, приходять підтримати родичі, друзі, ми зобов’язані були виривати перемогу.

Забили швидкий гол у другому таймі, після чого дотиснули суперника й здобули три очки. Вітаю команду. Після 0:2 вірили, все одно все вдасться. Назад дороги не було, треба було виправляти ситуацію. Так, могли й пропустити, але ж дотерпіли і не пропустили. А от забили рівно стільки, скільки потрібно для перемоги (посміхається).

Очікували важкої гри. Знали, що суперник – хороша команда. Але ми забили свої м’ячі, отже все правильно робили. На трибунах мене завжди підтримують дружина, синочок, батьки, друзі. Тому присвячую цей успіх саме їм. Вони – моя найкраща підтримка.

Роман Дебелко, нападник ФК «Кривбас»:

- Вирвали перемогу за рахунок характеру. «Кривбас» сьогодні продемонстрував менталітет переможців. Найголовніше те, що за рахунку 0:2 змогли знайти в собі сили зібратися, додати й виграти матч. Думки після 0:2? Що це є не дуже добре (посміхається). Я вірив у нашу команду, й коли ми забили перший гол, то це надало нам сил.

У перерві трохи перевели подих, вболівальники погнали нас вперед, й все склалося добре. Мій гол? Сам не знаю, як воно вийшло, що забив спиною до воріт (посміхається). Моя задача була замкнути передачу. Чув, що голкіпер крикнув «Я!», але я встиг зіграти на випередження.

Потім вже побачив, що м’яч опускається в сітку. Вважаю, сьогодні показовий для нас момент, адже зуміли переломити хід гри за 0:2. Це говорить про те, що у нас є команда, є характер, й ми можемо набагато більше.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru