Вадим Лазоренко: Задоволені відношенням хлопців до справи

Вадим Лазоренко: Задоволені відношенням хлопців до справи}

Тренер-консультант криворізького «Кривбасу» Вадим Лазоренко розповів про підсумки першого і другого навчально-тренувальних зимових зборів після гостьової перемоги у спарингу над шевченківським «ВПК-Агро» (2:1).

- Дуже задоволені відношенням хлопців до справи. Команда виконала практично весь об’єм роботи, який запланувала. У першу чергу працювали над функціональними можливостями. По-друге, над налагодженням системи гри: визначити, у який футбол будемо грати у майбутньому.

Під цю систему підібрали футболістів й визначили місце кожного з них. Попрацюємо над цим аспектом більше на турецькому зборі. Те, що ми сьогодні виграли, позитивний момент у підготовці. Це дуже важливо для психології гравців. Також дуже важливо, що збори пройшли майже без травм.

Враховуючи також те, що ми працювали на штучному газоні. Хлопці тренувалися у жорсткому режимі. Були побоювання, аби обійшлося без м’язових травм. У майбутнє дивимося з оптимізмом. Й збір в Туреччині буде багато в чому визначальний. Ми повинні бути готові фізично до початку нового сезону.

- Як оціните процес вливання у наші тактичні схеми новачків?

- Вважаю, вони гармонійно вписалися. Так, пройшло замало часу, аби оцінити це об’єктивно. Але вони розуміють вимоги, які ми їм пред'являємо. Новачки нам допоможуть, це посилення нашого складу. Сподіваємося на них.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru