Вадим Лазоренко: Зіграна тільки половина чемпіонату... Все ще попереду

Вадим Лазоренко: Зіграна тільки половина чемпіонату... Все ще попереду}

Тренер-консультант криворізького «Кривбасу» Вадим Лазоренко в інтерв’ю клубній пресслужбі розповів про старт весняної частини чемпіонату та поточний стан справ в команді.

- Чи задоволений тренерський штаб стартом команди навесні?

- Ми провели два матчі, здобули чотири очки. Звісно, планували набрати максимум, але у останньому поєдинку секундна втрата концентрації на останніх хвилинах коштувала нам двох дорогоцінних балів. Щодо гри команди, то нам ще є над чим працювати.

На турецьких зборах заклали фундамент підготовки, й зараз футболісти вкочуються у сезон. Та й поняття «весняний футбол» все ж таки ніхто не відміняв. У «Кривбасу» є все, аби виконати задачу на сезон, і я впевнений нам це вдасться.

- Вболівальники дуже переживають за «Кривбас» й усі дуже хочуть, аби команда підвищилася в класі у цьому році.

- Ви знаєте, ми цілком розуміємо почуття наших уболівальників й, можемо сказати, що зробимо усе, що в наших силах, аби зробити великий крок вперед. Користуючись нагодою, хочемо подякувати нашим прихильникам за палку підтримку на перших двох матчах.

У виїзному матчі проти «Таврії» ми грали неначе вдома. Фанати створили незабутню атмосферу, й команда відчувала їх підтримку. Повторюся, на жаль, дуже прикро, що тільки із результатом не склалося.

Зіграна тільки половина чемпіонату, тому якись висновки робити дуже зарано. Та й не забуваємо, що у таблиці незабаром стануться зміни після зняття «Черкащини».

- Як команда готується до матчу проти «Реал Фарми»?

- У режимі одноразових тренувань. Розібрали суперника, серйозно готуємось до непростого матчу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru