Вагнер - у символічній збірній 12 туру Першої ліги!

Вагнер - у символічній збірній 12 туру Першої ліги!}

За підсумками 12 туру Першої ліги бразильський півзахисник криворізького «Кривбасу» Вагнер Гонсалвез увійшов до рейтингу найкращих футболістів. Вагнер отримав «виклик» до символічної збірної туру від інформаційного партнера ПФЛ Sport Arena.

Нагадаємо, у 12 турі «Кривбас» вдома обіграв «Волинь» - 2:1, й саме Гонсалвез відзначився переможним голом на 45 хвилині. До того ж бразилець виборов звання Легіонер туру! Вітаємо нашого футболіста із таким визнанням, першим у цьому сезону, тільки вперед у подальшому!

- Напевно, йому буде важко на тривалій дистанції – Перша ліга вимагає більшої жорсткості в єдиноборствах, більшої участі в чорновій роботі та відбиранні. Проте в матчі з Волинню Вагнер, який вперше з’явився в стартовому складі, залишив приємне враження.

Переконливий у роботі з м’ячем і грі один в один, що природно для бразильця, Гонсалвес ще й був корисним у комбінаційних діях. Його пас п’ятою дав імпульс першій результативній комбінації, а в другій він скористався скидкою Дебелка, забивши в порожні ворота.

25-річний бразилець не звик до такого: в Грузії, звідки він прибув у український чемпіонат, він мав дуже хороші результати. В СК Дніпро-1 не заграв. Проте новий тренерський штаб криворіжців дав Вагнеру шанс, і він за нього зачепився,  - оцінка гри Вагнера від журналістів.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур, 8 тур, 9 тур), Олексій Хобленко (3, 4 тури; найкращий гравець серпня; 8 тур – найкращий гравець), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6 тур), Драган Ловріч (6 тур), Володимир Заїменко (8 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru