Валерій Іващенко: "Кривбас" - одна з найкращих команд УПЛ

Валерій Іващенко: "Кривбас" - одна з найкращих команд УПЛ}

Головний тренер київської «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував виїзну поразку від криворізького «Кривбасу» у 20 турі УПЛ – 0:1 на пресконфереції.

- Класна гра. Думаю, вболівальникам вона сподобалась. Але для нас склалась прикро, бо треба набирати залікові бали. Вже третій матч по грі, налаштуванню, амбіціям – виглядаємо непогано, але чогось не вистачає. Можливо, десь вдачі та фарту в реалізації; квалііфікації. Будемо працювати далі над цим.

- Як оціните нашу команду, «Кривбас»?

- Кваліфікована хороша команда. Що можна сказати: зараз ділить перше місце з «Шахтарем». Тобто одна з найкращих команд в УПЛ. Нам приємно десь грати на рівних, конкурувати з такими суперниками, є до чого прагнути. Ми знали, наскільки у нас зараз складний графік. В будь-якому випадку нам треба набирати очки. Знали, хто нам сьогодні протистоїть. Динамічний швидкий суперник, тому в принципі я подякував своїм хлопцям за самовіддачу. Вони молодці.

- «Оболонь» гідно протистояла «Кривбасу». А як ви готувались до цього матчу?

- Суперник – гарна команда з хорошою взаємодією. Тобто треба було грати з кожним гравцем один в один. Намагались давати «Кривбасу» менше простору.

- Що стало причиною пропущеного голу?

- Індивідуальна майстерність ваших футболістів, нестандартна гра в атаці. Те, чого нам не вистачало. У «Кривбасу» є гравці, які можуть розібратись один в один.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru