"Верес" - "Кривбас" 0:2

"Верес" - "Кривбас" 0:2}

Сьогодні у 22 турі УПЛ криворізький «Кривбас», один з лідерів чемпіонату, на виїзді зустрічався з рівненським «Вересом». Щодо стартового складу червоно-білих, то відбулось декілька змін у порівнянні з поєдинком проти «Колосу». До старту повернулись Понєдєльнік, Задерака, Микитишин. Також вперше в цьому році з перших хвилин вийшов Вакулко, на позиції опорника.

Трохи активніше гру розпочали господарі, і вже на 2 хвилині мали шанс забити. Після введення мʼяча у гру від воріт провалився наш центр захисту – і Шастал вийшов один на один з Кліщуком. На щастя, низовий удар вийшов дуже неточним. «Кривбас» відповів за пʼять хвилин, коли флангову подачу справа завершував пострілом в дотик з меж воротарського Прінс – поруч зі стійкою.

Поступово криворіжці заволоділи ініціативою. Щодо суперника, то він часто включав пресинг на нашій половині полі, й змушував нас помилятись. Обрізки Бескоровайного і Кузика ледь не призвели до проблем, але суперник двічі нас відверто пробачив: Яго затягнув з ударом та момент було втрачено, а Дахновський пробив неточно з меж штрафного.

На 26 хвилині класна діагональ знайшла у карному майданчику Кузика. Денис гостро скидував головою у воротарський, але ні Понєдєльнік, ні Вакулко замкнути не встигли. Потужно стріляв згодом з середньої дистанції Микитишин – вище воріт. В цілому «Кривбас» контролював гру, але й «Верес» намагався одразу ж контратакувати при першій нагоді.

Кінцівка першої половини гри прошла в обопільних атаках. На 45+4 хвилині «Верес» залишився у меншості після фолу Мрвальєвича проти Стецькова. Чорногорець відмахнувся від Тимура в центрі поля та справедливо побачив перед собою червоне світло. Але останнє слово перед свистком на перерву було за господарями. Небезпечна подача зі стандарту та скидка – Дібанго вибивав мʼяча майже з лінії воріт.

Початок другого тайму залишився вже за «Кривбасом». Ми провели ряд гострих атак та зуміли забити такий потрібний гол. Іліч, який вийшов на заміну, діагоналлю знайшов справа Дібанго. Іван прострілив – Кучеренко випередив Аду, та зрізав мʼяча у власні ворота – 0:1. Криворіжці продовжили тиск на ворота суперника. Далі було два хороші моменти у того ж Аду. Але не пощастило в завершенні.

Червоно-білі міцно тримали ініціативу в своїх руках у більшості, і після декількох замін, які освіжили нашу гру, перевага стала тільки більшою. «Верес» по такій грі сподівався виключно на стандарти. Наприклад, небезпечно було після флангової подачі та удару головою Янакова – вище. Активно увійшов з лави запасних в гру По. Він класно пробивав у ближній кут на 81 хвилині, але трішки не влучив.

Кінцівка вийшла нервовою, адже трибуни гнали рівнян вперед. На щастя, ми забили другий гол та зняли усі питання до останніх компенсованих хвилин. Соса відправив Луньова у відрив, Паст вийшов далеко з воріт та послизнувся. Максим низом на виконання з далекої відстані влучив точно у дальній кут - 0:2! На 90+3 хвилині міг забивати ще й По, але зі стандарту, який заробив Хомченовський, влучив у поперечину.

Дякуємо, командо! Усіх з важкою перемогою!

30 березня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 22 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Авангард». 2328 глядачів. +21 градус.

«Верес» (Рівне) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:2 (0:0)

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Асистенти арбітра: Віктор Нижник (Вінниця), Сергій Стирча (Київська область).

Четвертий арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область).

Спостерігач арбітражу: Євген Арановський (Хмельницький).

Делегат УАФ: Геннадій Прокопович (Чернігів).

Асистент делегата УАФ: Анатолій Свистун (Чернігів).

Арбітр ВАА: Олександр Омельченко (Словʼянськ).

Асистент ВАА: Тарас Чопілко (Київська область).

Спостерігач ВАА: Олександр Войтюк (Запоріжжя).

Голи: Олександр Кучеренко, у власні ворота, 54 (0:1). Максим Луньов (Даніель Соса), 89 (0:2).

«Верес» (Рівне): 44. Євген Паст, 71. Василь Гакман (39. Денис Балан, 75), 23. Олександр Кучеренко, 3. Семен Вовченко, 11. Віталій Дахновський (5. Василь Курко, 75), 88. Андрій Кухарук (10. Дмитро Кльоц, 64), 29. Валерій Кучеров (к), 30. Дмитро Шастал (7. Деніс Янаков, 64), 2. Максим Сміян, 20. Яго (9. Михайло Шестаков, 46), 87. Марко Мрвальєвич.

Запасні: 47. Богдан Когут, 78. Михайло Кулик, 57. Олександр Мельник, 6. Жуліо Сезар, 95. Євгеній Шевченко, 8. Дмитро Годя, 89. Микола Гайдучик.

В. о. гол. тренера: Олег Шандрук.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 22. Юрій Вакулко (23. Хрвоє Іліч, 46), 8. Джихад Бізімана, 21. Денис Кузик (97. Жан По, 75), 20. Артур Микитишин (14. Максим Луньов, 55), 94. Максим Задерака (9. Даніель Соса, 46) – 80. Прінс Аду (10. Дмитро Хомченовський, 82).

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 39. Натанаель Сантіні, 11. Микита Татарков, 47. Єгор Твердохліб, 25. Рафаель Бандейра, 99. Віктор Блізніченко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Андрій Кухарук, 22. Яго, 44. Максим Сміян, 57. Олександр Кучеренко, 87. Семен Вовченко, 90+3 – Юрій Вакулко, 40. Тимур Стецьков, 45+2.

Вилучення: Марко Мрвальєвич («Верес»), 45+3.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru