Вернидуб, Дібанго, Задерака - серед найкращих в 11 турі УПЛ

Вернидуб, Дібанго, Задерака - серед найкращих в 11 турі УПЛ}

За підсумками матчів 11 туру УПЛ одразу троє представників криворізького «Кривбасу» - серед найкращих. У звітному турі червоно-білі здолали в гостях «Металіст 1925» - 3:1.

ТаТоТаке, Sport.ua, UA-футбол «викликали» до своїх символічних збірних Максима Задераку, автор дублю у ворота харківʼян. Останні також відзначили Івана Дібанго. Також камерунського захисника «Кривбасу» «викликала» Sport Arena, яка також виділила гру Задераки.

- Це був далеко не найкращий тур для лівих захисників – навіть у найефектніших з них, як у Вантуха із «Зорі», у глибині шафи «скелет» у вигляді пенальті, що привезли з нічого. Тому в черговий раз віддамо належне стабільності Дібанго, який прямо-таки «відпилососив» свій лівий фланг, виконав великі обсяги роботи у просуванні м'яча та участі у командних багатоходівках. У кількох найбільш гострих атаках криворіжан саме Іван брав участь на початкових стадіях, - про гру Дібанго Sport Arena.

- Не встигли в УПЛ визнати Задераку найкращим гравцем вересня місяця, як Максим зробив вагому заявку на визнання і у жовтні. Виїзд проти своїх ексодноклубників із «Металіста 1925» цей гравець провів на високому рівні. Відкрив рахунок після якісної флангової передачі Татаркова, взяв участь у другій результативній передачі, яку з пасом Дебелко замкнув Кожушко, а потім ще й сам встиг на добивання після соковитого удару Понєдєльніка, - про гру Задераки Sport Arena.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго - 8 турів, Данило Бескоровайний - 5, Хрвоє Іліч - 3, Юрій Вернидуб - 3, Джихад Бізімана - 3, Дмитро Хомченовський - 1, Роман Дебелко - 1, Максим Задерака - 1, Андрій Кліщук - 1, Тимур Стецьков - 1, Андрій Понєдєльнік - 1, Олег Кожушко - 1, Клім Приходько - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru