Відомі перші суперники "Кривбасу" на зимових зборах

Відомі перші суперники "Кривбасу" на зимових зборах}

Як стало відомо з нового випуску Kryvbas News, криворізький «Кривбас» дізнався перших суперників у контрольних матчах на зимовому навчально-тренувальному зборі, який червоно-білі проведуть у іспанському Аліканте. Всього наша команда планує зіграти близько десяти спарингів.

І ось наші перші суперники: «Реал Мурсія» Мурсія Іспанія, «Віборг» Віборг, Данія та «Пʼяст» Глівіце, Польща. З цими клубами вже досягнута домовленість щодо спарингів. Наразі триває пошук інших спаринг-партнерів.

«Мурсія» наразі виступає у третьому за силою дивізіоні чемпіонату Іспанії – Сегунді Б, та займає після 16 турів поточного сезону 11 сходинку (20 команд) з 22 очками. Востаннє у Прімері «Мурсія» грала в сезоні-2007/2008.

Щодо «Віборгу», то цей данський клуб виступає у Вищому дивізіоні місцевого чемпіонату. Після 17 турів йде восьмим (серед 12 команд) з 19 заліковими балами. «Віборг» - бронзовий призер минулого сезону.

Ну і нарешті «Пʼяст» також представник Вищої ліги свого чемпіонату. Польський клуб після 18 турів поточного сезону – дванадцятий (18 команд) з 21 очком. У сезоні-2022/2023 наш майбутній суперник посів 5 місце в Екстраклясі, у декількох років від місця в єврокубках.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru