Відомі ще три суперники "Кривбасу" на зборах у Туреччині

Відомі ще три суперники "Кривбасу" на зборах у Туреччині}

Криворізький «Кривбас» дізнався імена ще трьох спаринг-партнерів на зимових навчально-тренувальних зборах в Туреччині. З 2 по 9 лютого червоно-білі запланували проведення трьох контрольних матчів.

2 лютого криворіжці зіграють з суперником з Болгарії: «Септемврі», який представляє столицю своєї країни - Софію. Після першої частини сезону Вищої ліги чемпіонату Болгарії посідає 12 сходинку (серед 16 клубів): +3=6-9 (17-25).

8 лютого «Кривбасу» буде протистояти багаторазовий чемпіон та володар Кубку Молдови – «Шериф» Тирасполь. «Шериф» - єдиний молдовський клуб, який виходив до групового етапу Ліги чемпіонів. Й виводив його до еліти європейського футболу наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб, який працював у «Шерифі» з 2020 по 2022 роки. Наразі наш майбутній суперник впевнено лідирує у Вищій лізі чемпіонату Молдови: +10=3-1 (24-6).

9 лютого червоно-білі проведуть спаринг проти супернику з Узбекистану: «Нефтчі» Фергана. У Вищій лізі чемпіонату своєї країни у 2022 році зайняв 9 місце (серед 14 клубів): +8=8-10 (31-32).

Раніше ми повідомляли про домовленість «Кривбасу» провести наступні спаринги: 24 січня - «Хебир» (Болгарія), 27 січня - «Струга» (Півн. Македонія), 30 січня - «Дріта» (Косово).

Усі матчі криворіжців на турецьких зборах ви зможете переглянути наживо на офіційному клубному Ютуб-каналі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru