Віктор Берко: Бажаю всім температури 36,6!

Віктор Берко: Бажаю всім температури 36,6!}

Нападник криворізького «Кривбасу» Віктор Берко розповів про те, як команда переживає ситуацію із карантином.

- Зараз тренування проходять у одноразовому режимі для тих, хто здоровий, для мене, в тому числі. Тренування інтенсивні, на роботу із м'ячем. Хлопці, результат тестування у яких позитивний, зараз на карантині під наглядом лікаря. Постійно спілкуємося по телефону, підтримуємо як можемо. Звісно, ім не позаздриш, сподіваюся, вони повернуться до тренувань якнайшвидше. Бажаю партнерам одужання.

Настрій в команді? Нормальний, намагаємося не впадати у відчай, та працюємо, як то кажуть, за себе та за того хлопця. Та все же краше грати, ніж тренуватися, тому якнайскоріше хочемо відновлення офіційних ігор для «Кривбасу». Вболівальникам хочу побажати запастися терпінням. Нам теж, м'яко кажучи, не подобається те, що відбувається, що доводиться переносити матчі.

Так, ми пропустили два тури. Але я впевнений, що нам до снаги все виправити, та повернутися до лідерів і боротьби за перемогу у чемпіонаті. Коли вперше повідомили, що у деяких гравців виявлено хворобу, ми були спустошені. Так, на подібну звістку ніхто навіть не очікував. Що ж, бачимо, на жаль, це відбувається у цілому світі, й торкнулося «Кривбасу».

Цю ситуацію треба перетерпіти, та повернутися ще більш сильними. Мій рецепт? Обов'язково дотримуватися масочного режиму, частіше мити руки. Хочеться усім побажати температури 36.6! Щодо старту в сезоні, то ми почали дуже непогано, але потім щось трапилося, зламалося. Залітало майже усе, а в останніх матчах створюємо моменти з великими зусиллями. Таке буває у футболі. Упевнений, все буде добре. У нас сильна команда, яка впорається із труднощами.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru