Віктор Берко: Сьогодні - день "Кривбасу"

Віктор Берко: Сьогодні - день "Кривбасу"}

Після переможного домашнього матчу 14 туру групи Б Другої ліги проти одеської «Реал Фарми» (6:0) троє футболістів криворізького «Кривбасу» відповіли на запитання журналістів у прямому ефірі.

Богдан Сокол, захисник ФК «Кривбас»:

- Ми виконали все, про що просив тренер. Результат цілком закономірний. Створили дуже багато моментів, забили шість м’ячів, й окрім цього ще багато не реалізували. Гра вдалася. Тренер просив забив швидкий м’яч, але в перші десять хвилин це не вийшло.

Також просили створювати постійний пресинг на їх половині поля, вже це вдалося. Можливо, сьогодні й не день «Реал Фарми», але ми цілком заслужили на такий результат своєю роботою та грою.

Артур Карноза, півзахисник ФК «Кривбас», автор двох гольових передач:

- Результатом, звісно, задоволені. Але виходило не все. Не буває ігор, коли вдається абсолютно все. Завжди є, куди прагнути й рости. Завжди потрібно покращувати якість своєї гри. Ми не дивилися на рахунок у перерві, на другий тайм вийшли показати свій футбол. Завжди намагаємося грати агресивно: чи то 0:0, чи інший результат. Завжди хочемо гнути свою лінію.

Віктор Берко, нападник ФК «Кривбас», автор покеру та гольової передачі:

- День Віктора Берка? Ні, сьогодні день ФК «Кривбас». Те, що я забив чотири голи, нічого не значить. За це я дуже вдячний хлопцям. Збунь заробив обидва пенальті, я попросив його дати можливість пробити, й він довірив мені. Уся команда молодці, не тільки один я.

Тренери просили більше грати через фланги, простріли. Звісно готуємося до кожної окремої команди індивідуально. Забили перший-другий голи, і зуміли заспокоїти гру, узяли м’яч під свій контроль. Певно, після третього м’яча результат було зроблено.

Однак, тренери з бровки просили не розслаблятися, контролювати м’яча, постійно нагнітати. Розслаблятися ніколи, ви ж бачите, ми не на першому місці. Рухаємося далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru